Homepage >> Restaurants >> Lady Lisbeth

 

Wij stellen u deze exclusiviteit voor op Mauritius:

Een avondmaal aan boord van één van de oudste motorboten van het eiland: de M/S Lady Lisbeth. Deze ‘vintage’ boot in teakhout van 17m en gebouwd in 1929, werd door ons volledig gerestaureerd overeenkomstig foto’s die werden teruggevonden in het maritiem museum Taylor & Smith in Port-Louis.
Enkel de romp was nog in goede staat.  Wij hebben de volledige bovenstructuur herbouwd enmasten laten maken die identiek zijn aan de originele. De antieke toebehoren werden gekocht op een afbraakterrein voor schepen nabij Bombay.

De boot vaart elke avond uit voor een gastronomische tocht in de baai, aan boord is slechts plaats voor acht personen. Het aan boord gaan is voorzien rond 19u45. U krijgt een aperitief aangeboden op het dek waarna de boot het hotel verlaat, het rustige water van de Grand Baie  opvaart en nabij de stad voor anker gaat voor het diner.

De terugkeer in het hotel is voorzien rond 23u00. De boot kan ook voor private doeleinden worden gereserveerd of voor een receptie (huwelijk in intieme kring, cocktail, verjaardag enz).

Geniet van deze unieke kans op Mauritius en beleef een romantische avond onder een prachtige  sterrenhemel op een boot uit een ander tijdperk!