Homepage >> Restaurants >> In het hotel

 

Het hotel 20°Sud biedt twee volledig exclusieve restaurants aan:

 

•    Een restaurant in het hotel zelf,
•    Een derde restaurant op een oude boot die werd gerenoveerd door het hotel, de M/S Lady Lisbeth.

 

De chef in de keuken is de talentvolle Sanjeev Purahoo uit Mauritius bereidt heerlijke gerechten op basis van de vis gevangen in de archipel van Mascareignes zoals babonne, zeebaars, goudmakreel, sacréchien of vacoas. Het vlees is al even smaakvol en is afkomstig uit Zuid-Afrika.

 

Mits reservering kunt u genieten van een zesgangenmenu met langoest als thema  of van een sushi menu bereid met verse vis.

 

In het hotel: het restaurant van het hotel ligt op 10 m van zee en omvat verschillende zones: bij het hoofdzwembad, binnen of aan boord van de zee

Ook hier is het volledige interieur en meubilair afkomstig van Flamant Home Interiors ®.
   
Om u wat thuisgevoel mee te geven, kunt u ontbijten wanneer u maar wil en krijgt u dagelijks  als vieruurtje  thee of koffie met een lekker gebakje van het huis aangeboden.