Homepage >> Ontspanning >> Spa

20°Sud stelt u de spa ‘CONFORT ZONE’ voor.

Joyce en het team van therapeuten verwelkomen u dagelijks van 9 u tot 20 u. Het verzorgingscentrum telt vier kamers, waaronder twee dubbele voor koppels die samen wensen te genieten van een massage. Er is ook vrije toegang tot het fraaie Turkse bad en het bubbelbad.

U kunt kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod: er worden tot 40 verschillende verzorgingen aangeboden, waaronder:
-    hotstonemassages, ayurvedische massage, aromatische massage met essentiële oliën, oosterse voetmassage, oosterse relaxmassage, mediterrane massage met essentiële oliën op basis van basilicum, citroen, mandarijn en bergamot, nekmassage met warme olie enz.

-    oosterse aromasoul peeling op basis van paarlemoer, peeling met bloemblaadjes, inwikkeling met drainerende, ontgiftende en verlichtende effecten op basis van monticelli-modder, witte kristallen of koninginnenbrood, behandelingen met anti-stress, ontspannende, afslankende of herstellende effecten en specifieke behandelingen voor comfortabelere benen. 

-    epilatie, manicure, pedicure, nagels verven, gezichtsverzorging (antirimpel, antileeftijd, oogcontour, ...)


-    de "Lover's retreat" : 150 min geluk samen... een kristalpeeling met bloemblaadjes, een inwikkeling met monticelli-modder, een relaxerende massage met warme olie op basis van de sensuele geur van jasmijn gevolgd door een bad van bloemblaadjes.

Het hotel werkt ook samen met het centrum voor tandverzorging Medicare die een behandeling voor wittere tanden aanbiedt in het hotel zelf. De bleach behandeling duurt één uur en wordt uitgevoerd door een tandarts die voor de gelegenheid naar het hotel komt.