Homepage >> Kamers >> Algemene Beschrijving van de Kamers

 

Het hotel 20°Sud telt 30 kamers en 6 Suites. Bepaalde kamers liggen op amper 10 m van het strand! 
De kamers zijn onderverdeeld in 5 categorieën: de kamers 'Cosy', ‘Charme’,  ‘Aan zee’, de ‘Suites’ en de ‘zuidelijke Suites’.

Alle kames zijn uiteraard uitgerust met airconditioning en voorzien van een fraai terras dat uitgeeft op het mooie kokospalmbos aan de rand van het water


De kamers zijn smaakvol ingericht en uitgerust met een  dubbel bed, kluis, tv met extra dun LCD-scherm (17 kanalen Canal Satellite®), telefoon en een gratis en onbeperkte wifi-verbinding.
Een minibar en koffie- en theefaciliteiten (Nespresso® voor de kamers ‘Aan zee’, de ‘Suites’ en de ‘zuidelijke Suites’) zijn ter beschikking.
   
Elke badkamer is uitgerust met een bad in antieke stijl, een aparte douche en twee wasbekkens die ingebouwd zijn in een prachtig houten meubel. Daarnaast beschikken de Suites buiten over een bubbelbad type Jacuzzi®, of over een klein privézwembad.

Net zoals thuis... zijn alle kamers anders!
De combinatie van antiquiteiten en meubilair dat exclusief afkomstig is van de Belgische woninginrichter FLAMANT Home Interiors® geeft dit bijzondere oord een warme, unieke en persoonlijke sfeer.

20°Sud:  bijna  uw persoonlijk hotel !

Droom zacht ...