HomepageWeg van alle blikken, achter een grote eiken koetspoort en verscholen tussen een oud kokospalmbos aan de rand van het water, ligt één van de best bewaarde geheimen van Mauritius: het hotel 20°Sud, het eerste hotel op het eiland dat de luxe en voortreffelijkheid van een vijfsterrenhotel aanbiedt in een complex dat de kenmerken draagt van een charmehotel.
Het hotel is een ware oase van verfijning en exclusiviteiten: dit kleine en intimistische hotel telt 36 kamers die alle werden ingericht met antiquiteiten en meubilair afkomstig van de Belgische woninginrichter FLAMANT Home Interiors®. Het geniet een bevoorrechte ligging, niet ver van de Pointe aux Canonniers en bij de monding van de prachtige baai Grand Baie.

Geen ostentatieve luxe, maar wel veel meer: de elegantie en verfijning geven u het gevoel in een andere wereld te zijn en deel uit te maken van groepje uitverkorenen!


 

 


Klein..., bekoorlijk..., stijlvol...: dergelijke hotels zijn uiteraard ook elders ter wereld terug te vinden. Maar niet op Mauritius, want net als de riads in Marokko of bepaalde kleine hotels in de Provence, is dit hotel echt ‘anders'.


Wij hopen alvast u persoonlijk te mogen verwelkomen,Gelieve op te merken dat het hotel van 1 juni tot 30 juli 2017 voor renovatie gesloten zijn